Over ons

Ouderwets genieten

Tegenwoordig hoor je steeds vaker de uitspraak dat vroeger alles beter was. Vooral nu nieuwe technologieën en razendsnelle ontwikkelingen de wereld overnemen. Het is van belang dat we de goede dingen van het verleden niet vergeten. Aan de smaak van verse patat bereid op ambachtelijke wijze valt niet te tippen.

Wij willen de moderne wereld kennis laten maken met deze pure en unieke smaak. Naast onze verse patat bieden we een grote en heerlijke variatie aan authentieke snacks. Onze missie en motivatie ontmoeten elkaar in het concept van onze patatzaak: de klant laten genieten, genieten op een ouderwetse wijze.

Benieuwd? Plaats online een bestelling of kom langs bij ons in Zuidhorn.


 

Onze verse en ambachtelijke patat is de enige patat die wij aanbieden in onze patatzaak. Wij geloven in de pure smaak van onze patat en vinden daarom ook dat deze patat al onze aandacht verdiend. Door deze nauwkeurige behandeling van de patat kunnen wij de klant een unieke smaakbeleving geven. Kies hierbij voor de saus waarin jij het liefst je patat dipt.

 


Behalve patat bieden wij ook verschillende klassieke snacks aan. Van frikandel tot loempia. Jouw favoriet zit er ongetwijfeld tussen. Naast deze klassiekers hebben we een grote variatie aan croquettes. We beschikken over verschillende croquettes. Iedere croquette heeft zijn unieke eigen smaak.